Sunday, September 26, 2010

Lietuvių gražuolės garsina mūsų mažą šalį

Kaip staiga prabėgo visa savaitė nuo tada, kai paskutinį kartą kažkuo su Jumis pasidalinau...Ir vėl sekmadienis, o ryt nauja savaitės pradžia...Reikia sėsti prie studentiškų namų darbų, ruoštis milžiniškam rytojaus testui iš Human Development paskaitos, bet noro tai daryti lygiai - 0. Oras - tobulybė!! Vasara rudens pradžioje - ir vėl turiu džiaugsmo basas kojas įsispirti į savo mėgstamus flat shoes, užsivilkti lengvutę suknutę ir užsimetusi švarkelį lėkti pasidžiaugti saule ir lengvu vėjeliu...Gaila, kad tai tęsis tik iki rytojaus...

O šiaip vis mąsčiau, ką čia Jums papasakoti, ir turėjau keletą įdėjų, bet beskaitinėdama savo kasdieninias kitų bloger'ių naujienas smagiai nustebau!  Tuo pačiu galiu Jums pristatyti dar vieną savo mėgstamą blog'ą - To Vogue Or Bust. Jį rašo kanadietė mergina, vardu Alexandra. Ji kasdien dalinasi savo atradimais iš kitų fashion blogs ir štai penktadienį (nors perskaičiau tik šiandien) ji eilinį kartą pristato keletą jai patikusių nuotraukų iš mados fotosesijos Paryžiuje. Nuotraukos atrodo šitaip:
ir atrodytų nieko ypatingo, jei ne jos užrašas po visų nuotraukų: Edita Vilkeviciute in the October issue of Numéro. Ethereal, beautiful 70's dressing in Paris.
Kažkaip man taip smagu ant širdelės pasidarė...Galvoju oho - kažkokia kanadietė mergina, ko gero, visiškai nenutuokianti kurioj pasaulio dalyje randasi Lietuva, štai savo blog'e lyg niekur nieko patalpino mūsų lietuvės nuotraukas. Nežinia kiek dar tokių bloger'ių šiam pasaulyje suskaičiuočiau...Tokiais momentais visada užplūsta pasididžiavimo džiaugsmas, kad ir aš esu lietuvė ir pamažu mes plintam po pasaulį...O kaip būna Jums? Ar galvojate, kad taip galvoti yra labai paviršutiniška ar normalu?

Tai šį kartą tiek! Gal dar prisiversiu kokią dieną šiek tiek parašyti apie aprangos taisykles...

Sėkmės Jums!

1 comments:

Jaana and Kia said...

Stopping by thank you for visiting Happy Snappy! Autumn greetings from Finland and Scotland!