Friday, December 24, 2010

Perliukai iš Best-Dressed List of 2010 by Tommy Ton

Nesiteisinsiu, kodėl nerašiau visą laiką (ot kokia:)...Nes! Tai tiesiog užimtų per daug vietos, o esmė būtų, kad tiesiog neskyriau tam laiko...:)
Užtat šiandien, šią minutę, geriau tiesiog pasiduosiu šios minutės polėkiui ir PAGALIAU :)) paskelbsiu savo mažytį šiandienos atradimą tarp savo kasdieninių kitų blogų skaitymų...


Ši suknelė, kurią matote apačioje mane pilna ta žodžio prasme pakerėjo!! Spalvų ryškumas, derėjimas, modelis, išskirtinumas, viskas joje man patinka!
Giovanna Battaglia, editor and former model:

Toliau, ką matote yra tiesiog puikus įkvėpimo šaltinis, jei norite tikrai tikrai išsiskirti ir sužavėti kitus savo kūrybingumu! Tikrai galiu lažintis, kad lietuviai visi iki vieno atsisuktų pamatę tokią moterį...Tik, deja, nežinau kiek ji ir liktų suprasta... Ką jūs manot? Suprastų mūsų liaudis tokią madą?:)
Socialite and muse, Michelle Harper:

O štai dabar užmeskite akį į paprastą, bet tuo pat metu išskirtinį švarką. Jo pakelti petukai ir auksinės sagutės paprastą įvaizdį paverčia įdomiu.
Emmanuelle Alt, Fashion Director of Paris Vogue:

Pirmiausia, ką galiu pasakyti apie žemiau esančią nuotrauką - ji mane žavi savo perspektyva, natūralumu ir puikiai pagauta nuotaika. Toks susikurtas įvaizdis, mano akimis, yra tiesiog perfecto! Viskas man jame patinka! Spalvos (kas mane pažįsta žino, kad su mėlyna su manimi niekada neprašausi pro šalį:), švarko neįprastas modelis, per juosmenį einantis plonytis dirželis ir išskirtiniai akiniai sukuria be galo flattering įvaizdį
Yasmin Sewell, Creative Consultant and Fashion Retail Expert:

Tai tiek,
Labanakt!! 

2 comments:

aurelija said...

ačiū, Eglute, už idėjas:) Bet manau, kad lietuviai tokios skrybėlės kaip antroje nuotraukoje, tai nelabai suprastų, nors visa kita, tai kodėl gi ne:)

Eglė said...

Oj visada prasom mieliausioji! Smagu isgirsti kazkoki komentara ;)) ir tikrai pritariu, kad lietuviai nelabai suprastu, bet gal kada ir atsirastu tokiu drasuoliu, kuriems nebutu svarbu, ka kiti galvoja ;)))