Thursday, December 30, 2010

Spalvų alkis

Kai lauke taip balta balta kur dairais, tai pastebiu, kad mano širdis vis labiau ir labiau jaučia spalvų troškulį. Nuėjus į parduotuves ieškau visko, kas tik su spalvom: mėlyni, žali megztukai ir suknelės... Skaitau kitų blog'us ir akis iš karto džiūgauja pamačiusi spalvų ryškumą...Imu suprasti, kad jau pamažu laukiu vasaros! Gal tai šiek tiek siejasi su nesąmoningu pokyčių laukimu. Šia vasarą taigi baigiu universitetą, prasideda darbo ir gyvenamosios vietos paieškos, mano vestuvės ir mokymosi gyventi dviese pradžia...Daug kas bus visai kitaip! Jaučiu, kaip mano vidus po truputėlį jau tam ruošiasi ir visur ieško viskam ikvėpimo šaltinių. 
Štai šiandien žiūrinėjau labai smagų blogą http://absolutelybeautifulthings.blogspot.com/ ir radau šį be galo šiltą, jaukų ir mielą valgomąjį.
Labiausiai man patinka šios spalvotos kėdės! Kokia nereali idėja! Jos prideda tiek žaismo, jaukumo ir kūrybiškumo prie bendros atmosferos, kad aš manau rimtai pasvarstysiu šią idėją įgyvendinti ateityje!
Tuomet šis derinukas: 
Argi nepakyla šiek tiek nuotaika išvydus tokią moteriškaitę? Mano nuomone šis paltukas labai pagyvina jos veidą ir labai jai tinka! Be to ji taip gražiai priderino savo pirštinaites, kad mano galvoje tekirba vienas žodis - tobula! Pati būdama tamsių plaukų ir labai šviesios odos esu įkvėpta ieškoti tokių atspalvių. :)

Toliau yra derinukas, kuris man rėkte rėkia - pavasaris! 
Lengvas švarkelis, ploni marškinukai ir šviesios spalvos...mm...noriu ir aš šitaip! Bet šiaip čia mane sužavėjo jos galvos raištis. Šauni aksesuaro idėja! Ką manot? Ar išdrįstumėt pačios taip užsirišti skarelę? 

Tai tiek, iki kito karto!

2 comments:

Anonymous said...

Branguti, kaip neįtikėtina, kad suradai laiko per SAltshakerį, ir pasidalinai tokiu gėriu. Net pati nepastebėjau, kaip pabalo mano veidas nuo to sniego, dar gerai, kad atostogos čia buvo, tai taip nesijautė ta baltuma ant veido..o dabar visko gali būti, kad aš papilkėsiu nuo visko;DDDD Tos kėdės yra kažkas nepaprasto:)) Ir, miela, galiu tave patikinti, kad tavieji nameliai bus neką prastesni.. esi nepaprasta visame tame derinime ir jaukume;)) net ir dabartinis tavo kambarėlis yra super duper.. taip kad tai tik įrodymas, kad tavieji nameliai bus suuuper;)))

tiesa, šiandien mačiau savo draugytę su tokiu raiščiu ant galvos -- labai mielai atrodė.. tiesa, tai nebuvo lietuvė;))) Bet žavinga;)))

Eglė said...

Kad ir to Saltshakerio metu buvo šiek tiek laisvo laiko, kurio nepagailėjau pasidalinimui...Žinau esu keistuolė, bet kuo daugiau esu užsiėmusi tuo daugiau padarau :) Kai turiu daug laisvo laiko, daugiau patingiu :) Labai AČIŪ tau už padrąsinimą dėl mano namų ir šiaip už komentarą! be galo smagu, kai kažkas atsiliepia į mano iškeltus klausimus ir pastebėjimus ;)
Matai ir pati pastebėjai, kad ne lietuvė buvo su tuo raisčiu...Paprastos lietuvaitės nelabai pamatytum (nors, mūsų Ieva A. mėgsta nešioti raisčius ;)) Man kartais atrodo, kad mums(lietuviams) trūksta drąsos arba mes per daug bijome, ką kiti pagalvos...Bet viskas prasideda nuo tų kelių drąsių žmonių...