Monday, January 10, 2011

Aprenkime savo kompiuterius ir PASIMOKYKIME iš mano klaidos!

Na ir kaip aš susinervinau šiandien!!!
Visai neseniai, prieš dvi savaites, kai buvau Vilniuje, nusipirkau ilgai lauktą įdėklą savo mylimam obuoliukiui (kompiuteriui :)), nes šis jau vargšas vis turėdavo braižytis visose mano tašėse be jokios apsaugos... Negaliu pasakyti, kad gavau visiškai tokį, kokio norėjau (t.y. nusipirkau vienspalvį, be jokių ypatingų raštų, visiškai paprastutį, gerai tik tiek, kad jis malonus liesti ir mėlynas), bet pamaniau, kad užteks braižyti tą kompiuterį, reikia jį aprengti...Žodžiu, sumokėjau 119Lt...Žinau! Sakysite nuo proto nušokau, bet pigiau ir pakankamai normaliai atrodančio Klaipėdoje ir Vilniuje, bei lietuviškose svetainėse neradau...Tai teko suspausti savo piniginę ir nepagailėti tų pinigėlių, nes vis dėl to toks pirkinys tai ilgam...
Na bet o ką Jūs galvojat! Ogi šiandien skaitinėjų kitus blogus ir užtinku, kaip viena blogerietė giriasi nerealų įdėklą nusipirkusi iš Etsy. Nu žiūriu tikrai! Jos įdėklas toks raštuotas, įdomus, kitoks nei daugelis ir  galvoju: "aj, matyt tikrai nemažai kainavo"...Tik štai ranka nuspaudė mygtuką, kad pasidomėtų daugiau, ir akis užkliuvus už kainos - ~25 $ (kas išeitų ~ 67Lt) + shipping, visai aptemsta. Tai akivaizdus įrodymas, kad aš apsišoviau!
Turėjau progą išsirinkti be galo gražų ir įdomų įdėklą, bet...
Bent jau Jums noriu palinkėti, kad jei jau pirksite kompiuterio dėklą, užsukite į Etsy, nes štai tokių grožių galite ten rasti:





Taigi, mieleji ir mielosios, apžiūrėkite rinką prieš kažką įsigydami, kad paskui nekaltintumėte savęs paskubėję... Be to visur galite rasti grožį, tik nepatingėkite paieškoti!

Sėkmės kasdieniniuose ieškojimuose! 

1 comments:

Anonymous said...

Brangioji, jau pastebėjau, kokiu metu tau ateina (ar tave užklumpa) įkvėpimas;DD naktimis - paryčiais, kaip miela:))) Labai panašiai ir man yra.. O su tais dėklais ir man buvo problemyčių: labai norėjau sau vieną nusipirkti, tik niekaip negalėjau surasti: tai kaina neįtiko, tai spalvos nepatiko.. o svarbiausia, kad mano kompui ne viskas tinka;DDD Tai siaubelis. Bet čia tokiųųų gražių yra.. ypač tas su miestu ir paskutinis, ir priešpaskutinis, ir antras.. uoj -- VISI suuper yra;)))