Monday, April 2, 2012

Home decorating - white bedroom/miegamasis

Baltas miegamasis....Švara, erdvė, tyrumas, šviesa ir klasika...Balta patalynė, bei keletas įdomių akcentų ir tavo miegamasis gali tapti stiliaus viršūne!

"I have always liked clean, serene bedroom trend with white sheets, white walls, white furniture. But every now and then I find that the white on white look can be a little too minimal (read: boring).  A suzani throw and graphic wallpaper can keep the peace in your bedroom." (Christina)

,,Man visuomet patiko švaraus ir romaus miegamojo stilius su balta patalyne, baltomis sienomis ir baltais baldais. Tačiau karts nuo karto pastebėjau, kad balta ant baltos gali atrodyti šiek tiek per daug minimalistiškai (tiksliau pasakius - nuobodžiai). Todėl suzani (Suzani kilo iš žodžio SUZAN, kuris reiškia - siuvinėjimą. Ši išskirtinė rankdarbių technika, gimusi Vidurinėje Azijoje įkvėpė kolekcijos kūrėjus. Rytų įtaka, spalvos, medžiagos. Žemiau nuotraukose matysite tokio stiliaus pagalvėles ir užklotus)  rašto užuominos ir grafiniais ornamentais margintas tapetas gali išlaikyti reikiamą pusiausvyrą." (Christina)
O kokio Jūs miegamojo norėtumėt? :)

5 comments:

Gerda said...

Labai graži balta spalva, nes joje galima išreikšti įvairiausias mintis. Kai buvau Danijoje tą spalvą itin mėgo. Visi kambariai būdavo balti.
Man asmeniškai patinka šiltos spalvos, tad į klausimą kokio miegamojo norėčiau - tai su jaukiomis šiltomis spalvomis, kuris ryte galėtų iškarto pakelti nuotaiką.

Eglė said...

Ačiū Gerdut už atsakymą! Labai teisingai pasakei, tikrai su ja galima išryškinti daug įvairių akcentų, savų minčių detalėse. O mintis dėl rytinio pabudimo ir nuotaikos pakėlimo gera..Niekada nepagalvojau kažkaip :) dabar turiu oranžinį miegamąjį ir dabar galvoju, kaži ar jis man pakelia nuotaiką? :)

Inga said...

Miegamasis pas mane kaip tik baltomis sienomis su minimalistiniai gėlių ornamentais tik baldai taaamsiai rudi:) kaip tik atėjo laikas pirkti užuolaidas, šviestuvą ir kurti kažkokį jaukumą, nes būtiniausiais daiktais kambarys užpildytas;) Kažkaip mes su vyru mastėme apie žalsvą atspalvį, bet vis dar ieškomės to geriausio varianto, nes norisi ramios ir neerzinančios spalvos;)

Nors prie mano kojų kaip tik baltas kailiukas yra;)

Eglė said...

Hey Carmen! I say - I've just started following you! ;))))

Marcela Gmd said...

Beautiful!!! take a look on my blog and if you like we can follow each other?
Besos, desde España, Marcela♥