Wednesday, February 23, 2011

Blue Belle

Ko gero, tiems kurie mane pažįsta, ne paslaptis, kad aš dieevinu mėlyną spalvą. (Na tikrai nelaikau jos Dievu, nedrįsčiau to daryti, bet man ji tiesiog labai patinka). Taigi šiandien pasidalinsiu savo mėlynais inspirations :)


1. 70's įkvėptas įvaizdis by Lindsey. Ji sako, kad šiuo metu būtina investuoti į puikaus kirpimo, įdomaus dizaino kelnes, kas ir buvo šio įvaizdžio pagrindas:



2. Jael Rabitch Pas ją visko tiek daug: sluoksnių, aksesuarų, linijų, ir aš dažniausia griežtai vadovaujuosi taisykle: kuo mažiau tuo geriau, reikia pabrėžti tik kažkokį vieną aspektą, bet kažkaip man šis tortukas patiko:

3. O štai be galo mielas įvaizdis pavasariui, su didžiausiu malonumu vilkėčiau, ką vilki inherstilletos:

4. Arba tęsiant kalbą apie paltukus, štai mielas paltukas, prie kurio tas raudonas kaspinas atrodo fabulous!! Blue + ryški raudona = žavi ir reikalaujanti dėmesio pora. Tiesa, negaliu pakęst tokių batų, bet į juos nežiūrint, ši ASHLEY ORDING idėja su kaspinu man labai patinka: 

5. Galiausiai šie šortukai mane tiesiog pakerėjo. Kokio mielumo! Patinka man, kad jie aukštu liemeniu, nes prailgina kojas,patinka kaip ši lenkaitė maddinka sugebėjo pritaikyti megztuką prie šio ansamblio (man visada atrodo sudėtinga užduotis: ką užsidėti žiemą prie aukšto liemens rūbų?). Manau paslaptis yra, kad ji pasirinko ilgesnį ir laisvai krentantį megztuką, bei tas papuošaliukas ant kaklo viską tiesiog sujungia (be to niekada nebūčiau svarsčiusi rudos ir mėlynos porelės, nes turėjau įsivaizdavimą, kad šios spalvos nedera tarpusavyje): 

Taigi, dar kartą linkiu sėkmės kūryboje! (ką vadinu rūbų derinime, ieškojime ir užsidėjime) ;)

2 comments:

Gerda said...

Mėlynajai stilistei,
mėlyna spalva tikrai nuostabiai graži šiuose tavo inspiration taip ir norisi eit ieškotis kažko mėlyno

Eglė said...

Kaip smagu girdėti!! :)) tiesiog man tas mėlynas pasaulėlis tikrai patinka...;)