Monday, February 21, 2011

Tarsi kelionė laiku atgal

Nežinau, kaip Jums, bet man žiūrint į šią nuotrauką atrodo, kad aš persikėliau į praeitą dešimtmetį, kažkokį visai kitokį laikotarpį nei šiandien. Arba įžengiau į "Kvepalai" ar "Hario Poterio" filmų sceną...Tas spalvų kontrastas, mažas lagaminėlis, naudojamas vietoje rankinuko, tie batai su raišteliais - taaaaip bohemiška ir teatrališka... Nežinau, ši nuotrauka mane užbūrė. Ši moteris tookia hauntingly beautiful! Net šaligatvis atrodo iš kito šimtmečio, nors ši nuotrauka yra daryta vakarykčiame Londone...Dar pridėsiu šia dainą, kuri man kažkaip čia tinka prie visko:
Nežinau, ką galiu pasiūlyti iš jos išmokti, nebent drąsos, ieškoti įkvėpimo istorijoje, bei tiesiog nebijoti savęs ir savo keistebybių. Neabejoju, kad ši mergina nėra kaip daugelis (reikia turėti drąsos taip apsirengti!) ir dažnai gal jai net tenka pasijusti kaip baltai varnai, bet svarbiausia, kad ji neišduoda savęs ir štai vien dėlto jos nuotrauką dabar aptarinėja tūkstančiai įvairių blogų skaitytojų, nes ji patraukė fotografo akį būtent savo išskirtinumu.  

2 comments:

Gerda said...

Ech, mieloji, tikrai nuostabiai atrodo ta panelė. Man visokios tokios merginos patinka ir daina tikrai nuostabiai tinka ir labai primena laisvą Paryžių, galbūt, kad dainavo prancūziškai :D
Gerda

Eglė said...

Mieloji, ten dainavo portugaliskai ;)))* bet aciu!!! Paryziu taip pat galetu priminti..