Sunday, August 15, 2010

My small confession ir Lobis

Follow my blog with bloglovin

Žinot, tiek ilgai drąsinausi pradėti šį blog'ą, o net galiausiai įsidrąsinusi tik po dviejų mėnesių nusprendžiu tart keletą žodelių...Atvirai kalbant, ko gero, tiesiog dingo motyvacija, kai nesusilaukiau jokių komentarų čia atsiradusi (Užuomina, jei nors kas dabar skaito šį sakinį! ;)).... Matyt tikėjausi, kad nuo pat pradžių mano blog'ą aplankys bent 100 žmonių ir visus sudominsiu :DD Argi ne kvailai aš čia mąsčiau?Dabar pažiūrėjus atgal juokas ima iš pačios savęs. Nei aš papildžiau kokiomis naujienomis šį dienoraštį, nei įdėjau kokių įdomybių, o jau noriu visko iškart! et...
Na bet užteks apie tai kas buvo! Gi vasara! Šilto oro, atsipūtusių ir besišypsančių žmonių ir lengvų rūbų metas! Nesvarbu, kad kalendoriškai ji jau artėja prie pabaigos, bet pasidžiaugti ja dar tikrai užteks laiko!
Reikia griebti iš spintos patį mėgstamiausią sijonėlį ar sunknelę, apsiauti lengvus balerinos batelius ir su milžiniška šypsena bėgti susitikti su draugais!
Norisi, užsivilkti ką nors įdomesnio, bet stinga idėjų?

Radau NEREALIĄ SVETAINĘ: http://www.polyvore.com/

Joje galima susirasti ir net sukurti įvairiausių rūbų ansamblių susidedančių iš norimų rūbų.

Man patikę, rinkinukai:

Be galo patinka kelnės - lengvos, neįpareigojančios ir įdomios formos - noriu tokias įsigyti!!!


Labai romantiškas rinkinukas....

Paprasta, bet miela...

Su Oxfordo bateliais sijonėlis pūstas...įdomu!

Tiesa, peržiūrėjusi visas kombinacijas aš tikrai nepulsiu įsigyti lygiai tokių pačių rūbų, nes originalai nėra pigūs, bet užtat jie paskatina vaizduotę ir norą ieškoti panašių dalykėlių DAUG pigiau ;) Kaip pvz. Second Hand Shop ;) (kuriose aš nesigėdindama sakau, tikrai apsiperku tikrai neretai! Ten tiek lobukių galima rasti)


Tai tiek šį kartą!
Ačiū skaičiusiems!

3 comments:

aurelija said...

Oho, šaunuole, Eglut! Labai gera tavo rasta svetainė. Visokių įdomių derinių pridėta. Lauksiu kitų įrašų ir idėjų. Drąsos!

Anonymous said...

Eglute, jau gali pradėti dirbti ties savo blogu!!!:) Nes jau dvi skaitytojas turi net šiąnakt, o kas dar laukia po kokios savaitės:) Tavo stilius yra nepaprastai patrauklus, lengvai suprantamas ir stebuklingai gerai skaitomas:) Laikykis, Eglute, o tai mes pradėsime tave atakuoti su įvairiausiais klausimais:)

Eglė said...

Oj mergaičiukės, kaip Jums dėkavoju už palaikymą!!! Įkvėpėt man vėl noro ir jėgų pradėti rašyti ;)) Be galo ačiū Jums!! Kartais tereikia tik kelių žodelių, kad pastūmėti žmogų į priekį...AČIŪ!