Friday, December 9, 2011

Gero Penktadienio mergaitės! Seize the day!!!

Kookia šiandien puiki dienelė mano!! Netikėtai nereikia darban, nuotaika nerealiausia, vakar turėjau draugę pas save, o šiandien atsikėlusi su ja papusryčiauti vat ką pamačiau pro langą:
Ir Klaipėdą pagaliau pasiekė sniegas!!!Kaip niekad vėlai, bet pasiekė...Net pačiai keista, kaip šiemet aš jo laukiau...Ir atnešė jis man dar didesnio namų jaukumo, nuoširdumo ir vaikiško valiūkiškumo jausmus...Kad ir šaltas jis, bet stebuklingas. Argi ne smagu, stipriai sningant, užsimesti kepurę šiltas pirštines ir tiesiog eiti pasivaikščioti??..Tada jaučiuosi lyg aplink vykstančios pasakos dalyvė...
Pinned Image

Nusimato ilgas savaitgalis, tuoj eisiu susitikti su kita brangia drauge ir nusimato smagūs ir ilgi pašnekesiai, apsipirkinėjimo džiaugsmai ir skanios kavos ragavimas...mmm...Žinot, kad ir kaip man patiktų čia rašyti ar kasdien tikrinti facebook'ą, visi internetiniai dalykai neatstoja tikro bendravimo su žmonėmis...Tai ypač suprantu, kai tenka bendrauti su brangiais žmonėmis per skype/facebook'ą ar pan. Kartais taip norisi tiesiog juos apkabinti ir pasakyti, kad džiaugiuosi jog jie yra mano gyvenime, ar pabučiuoti žandan ir padėkoti už gerus žodžius, arba palaikyti sunkią akimirką tiesiog buvimu šalia o galiausiai tiesiog gerai gyvai su jais pasiginčyti. Bet to jau internetu bent jau kol kas :) nepavyksta padaryti, nors tiesą pasakius tikiuosi NIEKADA ir nepavyks! Gyvas bendravimas yra pats nuostabiausias dalykas ir nenoriu, kad atsirastų kažkokia technologija, kuri galėtų tai atstoti...Tada nebetektū prasmės gyvi susitikimai su žmonėmis ir daugelis pasirinktų lengvesnį kelią - tiesiog likti namie. Tiesa ir dabar yra žmonių, kurie jau gyvena internetinėse pokalbių svetainėse ir po to nebemoka "gyvai" bendrauti su kitais...Man nuoširdžiai tokių gaila.
Visos šios mintys man kilo, kai perskaičiau šiuos Lesley M.M. Blume žodžius:

"Let's bring back discussion societies . Polite ones or impolite ones. It doesn't matter. Let's take a break from online chatter and move back into real rooms with three-dimensional people. Anonymous Internet postings try to pass for discussion societies but they are absolutely not the same thing. Too often they breed animosity instead of constructive discourse. Talking is good. Real debate is a dying art."

Garsiai sakau - pritariu!! Ir palieku tai jums pamąstymui...

Dar pridedu labai smagią 1971 metų Jakson 5 grupės dainą, kurioje dainavo Michael Jackson, kai buvo mažas, o šitame klipuke jam yra 13 metų...Kaži ar kas tuo metu numanė, kokia žvaigždė iš jo išaugs? Kiek daug jis nuveiks gyvenime? Užuomazgos jau matosi, bet tuo metu niekas tiksliai nežinojo, kas jų laukia ateityje. Taip kaip ir mes nežinome, kiek dar didžių dalykų laukia mūsų ir į ką išaugs mūsų jaunimas...



Geros savaitgalio pradžios jums mielosios!!!




0 comments: