Monday, April 4, 2011

19th came back after a short brake

Atsiprašau už paskutiniąsias dvi dienas, bet turiu labai paprastą pasiaiškinimą: grįžau namo pabūti su brangiaisiais tėveliais, bet deja jie neturėjo fotoaparato, tai nebuvo galimybės nieko įamžinti. O tiesą pasakius net ir nebuvo ko amžinti, nes tinginiavau namie su pižaminėmis kelnėmis, chalatu ir šlepetėmis.  Neveikiau nieko ypatingo, tik valgiau, žiūrėjau televizorių (kas mano gyvenime yra absoliuti retenybė), dar kartą valgiau :) ir mėgavausi namų ramybe, bei tėvelių rūpesčiu...Bet kaaaaip buvo GERA! Pastaruoju metu labai branginu tokias dienas, nes jau suprantu, kad tokių nebebus daug...Po vasaros aš jau būsiu žmonelė ir grįžimas namo jau bus kitoks. Apskritai jau šią vasarą, kai baigsiu mokslus viskas bus kitaip...Tas naujo gyvenimo etapo artėjimo supratimas tiesiog spaudžia širdį. Ateina suvokimas, kad viskas, kas vyksta dabar, greitai pasikeis ir bus kitaip. Tai nereiškia, kad bus blogai. Jokiu būdu ne!  Dievas duos tiek, kiek galėsiu pakelti. Ir tikiu, kad bus labai daug džiaugsmo dėl naujų pradžių...Tiesiog...Tiesiog, viskas bus kitaip. Ir todėl DABAR, šiandien, reikia branginti tai, kas vyksta, nes net šita minutė nebesikartos...

TAČIAU užteks čia tos nostalgiškos nuotaikos! Geriau pasidžiaukime jau tikrai šiandien į mūsų kiemus pasibeldusį pavasarį ir pažvelkime į mano nuotraukas, kuriose mano žandus maloniai glosto saulutė.

 

Outfit items:
  • Kelnės. -Centrinis piece- Pirkta iš manodrabužiai.lt svetainės (itališkos) 75lt (1 kartą)
  • Marškinukai. Reserved, pirkta per išpardavimą iki 50lt. (1)
  • Batai. Iš Kretingos, (lenkiški) 90lt (10)
  • Diržas. Second hand'o 5lt (1)
  • Auskariukai. Mano sužadėtinio dovana. (1)
ATRADIMAS

Summer bliss...Šis video mane priverčia dar labiau laukti vasaros su lauke skanaujamais patiekalais,  lengvai plazdančiais ir nevaržančiais drabužiais, bei sūriu jūros vėjeliu ir smėliu kutenam pėdomis...
done by Ditte Isager

INSPIRATIONS
Plaukai & sijonas

Viviana V., Milan

Mėlyna + geltona 
Casual
Taškuotos juodos pėdkelnės + lengva turkio suknelė

HOME DECORATING
Mixing different styles that aren't expected to go together:
Crisp cotton sheets, light summer blankets and beautiful blooms:

Tai tiek! Geros savaitės pradžios!

4 comments:

Gerda said...

wow, Eglut. Kai aš pasigedau ir liūdėjau, kad nėr nieko neužsirašiusi savo blogo. Tai su didžiu džiaugsmu sutikau šį. Labai dalykiškai atrodai ir gražūs inspiration ;) ir beje nauja visada tampa irgi nostalgija, taigi su naujais iššūkiais gyvenime sveikinsiu tave ;)

Eglė said...

Oj Gerdut, kaip gera grįžti į rašinėjimus, kai kažkas pasiilgsta ;)) Ačiū tau už tavo komentarus, kurie mane stumia judėti pirmyn! ;)

Renata said...

labai garžios kelnės:)

Eglė said...

Labai ačiū Renata!