Monday, December 5, 2011

Sekmadienis...

Šiandien kažkokia visai neplanuotai užimta ir stebuklingai puiki diena, nors ir už lango oras toks, kad iš namų nė kojos nesinori kelti...Ironija ta, kad mes su vyru pabudome ryte ir vos ne vos į bažnyčią prisivertėme važiuoti ir tai vien su ta mintimi, kad grįšime atgal namo po visko :) O viskas baigėsi tuo, kad šiandien pabuvojome bent trijose skirtingose vietose, aplankėme vyro šeimą, aš spėjau pabuvoti su draugute ir grįžusi namo dar net valgyt pagaminau ir rūbų krūvas išskalbiau :) Jaučiuosi super moteris! :D 
Ačiū Dievui už kiekvieną šiandienos akimirką, nes nė viena iš jų nebuvo planuota, bet verta pasidžiaugti...Kartais mums tiesiog reikia atverti akis ir širdį, ir patys nustebsime, kiek daug stebuklų mums gali atnešti viena diena.
Nuo pat ryto buvau įkvėpta fotografuoti/užfiksuoti įvairias akimirkas...Gaila, kad neturėjau gero fotoaprato, tik telefoną kišenėje, bet šiais technologijų laikais net ir telefonas kartais visai neblogai gali pasitarnauti.
Štai taip apsiniaukusi nuo pat ryto, vėjuota ir liūtinga diena supo mane. Apsiniaukę buvo taip, kad net ryte pabudus, suabejojau ar jau rytas :) Dar pridėkime krušos barbenimą į langus ir vėjo gūsių talžomus stiklus.
Capuccino...Niam!
Draugutė... Myyyliu ją labai labai!
Mūsų su draugute popietė su kaip visada nesibaigiančiais pašnekesiais, juoda arbata su pienu ir šviežiu sūrio pyragu:
Dienos pabaigai, spaghetti su vištienos ir grietinėlės padažu, česnakine duona ir mano atveju stikline pomidorų sulčių:

Gyvenimas yra tiesiog puikus!! Plačiai atverkite akis, įjunkite pastabumą ir galiu garantuoti tikrai ir pačios rasite kuo pasidžaugti kasdien ;))

O dabar labanaktis! :** 
Ryt jau prasideda darbai....Sėkmės!



1 comments:

Anonymous said...

Drauguuti, kokia tu esi NE-PA-KAR-TO-JA-MA!!!!!:)))) Būtum mačiusi,kaip aš nustebau, kai pamačiau tavo post'ą:))) Nu tu ir suspėjai čia viską:))) ŠAunuooooolė:) Daugiau tokių nuotraukų, kai viską įamžini:) Man buvo beprotiškai gera atsimerkti drauge su tavimi:) Vienas įsimintiniausių sekmadienių, kad ir kaip bebūtų keista...:)