Saturday, March 19, 2011

3 eksperimento diena, daily inspirations & DIY

 Šiandien mane prigavo tinginys...Atsikėliau tik 11.30, prasėdėjau skaitinėdama blogus be galo daug valandų ir nesinorėjo nieko daugiau veikti, tik gulėti ir gulėti...BET dėka tam tikrų atsakomybių ir gerų kambariokių galiausiai vis tiek išėjau į viešumą ir net spėjau restorane pasėdėti draugų kompanijoje su vyno taure.

Kadangi šiandien buvo šaltoka diena, norėjosi kažko šilto, bet feminine. O šaltu/žemišku oru geriausia yra šilta megzta suknelė, suderinta su atitinkamomis smulkmenomis.

Otufit items:
  • Suknelė iš MANGO, pirkta prieš 2-3 metus. Kažkodėl retai nešioju, nors man patinka, kad ji turi apvalų kaklą ir gražiai nuo pečių žemyn iki alkūnių parauktas rankoves. Tokios rankovės, atrodytų paprastai suknelei suteikia įdomumo. O apvalus kaklas man suteikia grakštumo. Kainavo ~100-150 Lt, tiksliai nebeprisimenu, bet čia toks vienas brangesnių mano pirkinių.
  • Liemenė iš Kretingo second hand'o ~8Lt. LAAABAI patinka šios liemenės siluetas, kaip ji krenta ir kaip priekyje pailgėja, o nugaroje trumpėja. Suteikia laisvumo, klasiškumo ir išskirtinumo kiekvienam įvaizdžiui.
  • Balta bliuskutė iš New Yorker (vilkiu ją po suknele, matosi tik iškirptė - užsidėjau, nes suknelės iškirptė man per gili...) ~15 Lt.
  • Sagė.  Daryta pačios rankomis. Iš kažkur mano mamytė turėjo tą bronzinį apvalų daikčiuką, tai prie jo apačios pritvirtau veltinį apskritimą, prisiūdama prie veltinio ir bronzinio apskritimo (kuris turėjo tam tinkamų skilučių) mažyčius mėlynus karoliuku. Tuomet prie bronzinio apskritimo kraštų   prisiuvau dribtinius perlinius karoliukus ir galiausiai ant paties bronziuko priklijavau plokščius, karoliukams sujungti skirtus, daikčiukus. Tiesa, nugarėlėje tiesiog prisiuvau paprastą segtuką/spilgą. 
  • Perliniai auskarai, nebežinau iš kur. Derinti prie sagės. Ir šiaip perliniai auskariukai praktiškai prie visko tinka.
  • Mėlynas lankelis iš Sidabra parduotuvės už 7Lt. Spalva visiškai atitinka liemenės spalvą, tai derinta prie liemenės. 
DAILY INSPIRATIONS

I'm blue da ba dee....Manoji spalva! Be to štai kaip reikia derinti trumpus megztukus...Pasirodo juos ir prie tos pačios paletės marškinukų galima derinti. O dar tie rudi batukai, derintys prie plaukų ir necklace... Puikiai Sydney iš daybook sumąstė:
 Ne į tema, bet man labai patinka jos bruožai. Mėlynakė kaštoniniais plaukais...mmm...

Kaip atrodyti paprastai, bet stilingai? Štai, mokykitės iš Elaine:

Norite sužinoti kaip dar įdomiai galima užsidėti šaliką? Štai, Kayley būdas:

Štai vyriškumo ir moteriškumo derinukas, rastas by Sartorialist Milane. Plaukai, diržas, loafer tipo batai, masyvus papuošalas ir spalvų derinys - sukuria kažką unique

Kaip įdomiai užsidėti megztuką? Štai, pažvelkit į Sydney:

ĮDOMŪS PAPUOŠALAI ĮKVĖPIMUI:

etsy už 38 dolerius :( Bet visada galima ieškoti kažko panašaus.
Va tokių kaip norėčiau!!! 

DIY. PASIDARYK PATS

Viskas ko reikia yra odinė apyrankė, meninė ranka ir spec. dažai, ar bent jau tokie, kurie nenusiplautų...Taip pat galima ir išsiraižyti tokius dalykėlius, čia jau reiktų storos odos ir peiliuko.
Bet kokia pati pigiausia apyrankė + dažai + kūryba =

Šiandien viskas, sėkmės Jums! 

0 comments: