Sunday, March 20, 2011

4...Ir pavasario dvelksmas

  Kadangi šiandien buvo šeštadienis, norėjosi kažko visiškai kitokio, nei dažniausiai nešioju. Dažniausia per laisvadienius mes norime užsidėti kažką patogaus ir cozy, bet man buvo priešingai - norėjosi kažko rimto, bet mielo. Tai pagalvojau apie šią bliuskutę...Bet kai viską susiderinau, pažvelgiau į veidrodį ir  pasirodžiau sau pernelyg rimta, todėl panorau surasti kokią pagyvinančią detalę...Tuomet prisiminiau šį lenkaitės madinkos įvaizdį:
Mano mintyse išdygo jos šalike įsegta širdelė. Tą pat akimirką žinojau, kokį akcentą panaudosiu! Ypač todėl, kad daugiau nieko raudono, iškyrus auskariukus, ir neturėjau ant savęs :)

Outfit items:
  • Bliuskutė. Retai nešiojau. Ją turiu nuo vaikystės, mama kažkada buvo nupirkusi ir laukė, kol priaugsiu :)) Man labai patinka jos kaklas, rauktos rankovytes ir šiek tiek pakelti petukai. Pirmena tokį napoleonišką, rokoko stilių. Šiaip tokius marškinius tais laikais nešiodavo vyrai, bet, kaip sakoma, viskas keičiasi :)
  • Liemenė. Stradivarius ~ 40 Lt. Pirkau, nes patiko jos iškirptės formą. Priderinau prie bliuskutės, nes norėjau atkreipti didžiausią dėmesį į bliuskutės kaklą, bet taip pat pabrėžti liemenį.
  • Džinsai. 2-ų metų senumo iš Bershkos, ~ 130Lt, bet my favorite! Patinka jų spalva ir kaip jie apsitempia. Dėjausi džinsus, nes norėjosi suteikti tokį šiuolaikinės moters rokoko stiliaus vyriško įvaizdžio įspūdį, bet su casual feel. Jei norėčiau atrodyti labai rimtai, reiktų dėtis klasikines kelnes.
  • Batai. Tie patys, kaip vakar. Iš Kretingos, 90Lt
  • Baltas Armani diržas. Žinau, sounds fancy shmancy, bet pirkau Kretingos Second Hand'e už 30 Lt, nes pastebėjau, kad jis odinis. Šiaip tikrai puikios kokybės diržas, už tokį tikrai verta sumokėti daugiau...
  • Auskariukai ir Širdelė ant kaklo. Širdelė buvo prisegta prie kažkokio megztuko, kai pirkau, tai išsegiau ir kartais panaudoju kaip sagę. Auskariukai neprisimenu iš kur. Bet šiaip specialiai užsidėjau tokius du ryškius akcentus, nes norėjau išblaškyti bliuskutės kuriamą rimtumą ir suteikti šiokio tokio mielumo.
  • Plaukų gumelė. Iš Sidabra parduotuvės, ~4Lt. Labai miela! 

Šiandien beskaitant kitus blogus mane tiesiog užplūdo pavasario nostalgija. Viskas dvelkė pavasariu, net ši nuotrauka iš Simple Lovely:
DVIRAČIAI...Kai tik saulė ima šildyti gatves ir žmonių skruostus į gatves tiesiog pasipila dviračiai...Be to, aš pati be galo mėgstu minti dviratuką ir taip pasiekti daugelį norimų taškų. Atrodytų bet ką atiduočiau už tą jausmą kai tu važiuoji ir jauti švelnų vėjelio dvelksmą per skruostus...

O tada pažvelkite į šiuos ryškius įvaizdžius. Argi jie ne rėkte rėkia, rūbai 2011 pavasariui?

Gero Jums sekmadienio! Pailsėkite prieš naują savaitės pradžią ;)

2 comments:

Puvena said...

Very nice! skaitau tavo bloga kiekviena ryta,kai pabundu:)) Italijoj jau pavasaris tikras ir saule labai sviecia, tai smagu pasigaudyt ideju.Kaip saunu,kad sumastei toki projekta,saunuole!!:)
Linkejimai,nice sunday.:)

Eglė said...

Kaip nudziuginai dabar jau italu grazuole palikdama savo komentara! Labai Aciu! Smagu, kad gali pasigaudyt ideju ;) Na pas mus siandien jau pagaliau irgi pavasariu padvelke, labai siandien grazus oras....Gero sekmadienio ir tau! ;)