Saturday, March 26, 2011

10th!!!! Prada ad campaign & something for your home

Negaliu patikėti, kad jau prabėgo 20 dienų ir belieka 30...Ir kur tas laikas lekia?? :)
Kadangi šiandien sulaukiau pirmos dešimties :), ta proga teko garbė nusifotografuoti lauke! PIRMĄ KARTĄ! Yepi yey yey!! :)
Ir dar fotografavo mane mano brangus būsimas vyras be jokių išsisukinėjimų ar bumbėjimų...myliu jį už tai!
Tiesa, jei jau prabilau apie savąjį sužadėtinį, gal galiu pasigirti jo šiandieniniu poelgiu, kuris privertė mane sakyti aawwhhh...ir jį dar labiau pamilti?
Šiandien pagaliau, po kelių savaičių pertraukos, galėjau grįžti namolio pabūti su tėveliais ir pasiilsėti...Važiavau autobusu. Ir dar prieš mums nuvažiuojant į stotį, mano brangusis tiesiog sugalvojo, kad aš turiu parvežti jo duotų lauktuvių mano tėveliams...Taigi, jis nupirko labai mielą puokštelę alstromerijų (gėlių) mamytei, o tėveliui - Duvel belgiško alučio. Gal ir neatrodo tai nieko ypatingo, bet tai buvo miela smulkmena, kuri mano tėvelius be gaaalo pradžiugino! :) Ir svarbiausia tai buvo visiškai jo sumąstyta idėja! Aš niekada nebuvau to siūliusi...Tie vyrukai, kai tik nori, gali pačių mieliausių idėjų suregzt :)

O dėl mano aprangos, tai šiandien norėjau vilkėti kažką patogaus ir pakankamai paprasto...Daug pastangų nereikalaujančio :)


Outfit items:
P.S. Sumąsčiau aš dar tokią įdomybę - kiekvieną kartą ne tik parašysiu kokius items dėviu, bet taip pat pridursiu, koks buvo mano centrinis piece. T.y, kuris drabužis, buvo tas nuo kurio prasidėjo mano visos dienos įvaizdis. Pamėginkite panaudoti savo fantaziją ir kai Jūs nešiotumėte tą mano dienos piece. Ir prašau parašykite savo idėjas komentaruose, nes gal aš jūsų idėja kada įgyvendinsiu :)
Taip pat prie kiekvieno rūbelio pridėsiu kelintą kartą jį užsidedu per šias 40 dienų, nes pasibaigus eksperimentui visai smagu turėtų būti pamatyti kokius drabužius nešiojau daugiausiai.
  • Bliuskutė ant šleikučių. -Central Piece- Second Hand - 2 Lt. Man labai patinka, kad ji turi meslvus ir švelnius gėlių motyvus, bei, kad  yra laisvesnė. (1)
  • Džinsai. Bershka ~130 Lt (4 kartą)
  • Megztukas. Effigy ~40 Lt (3) 
  • Batai. Κretingoje - 90 Lt (4)
  • Plaukų lankelis - iki 10Lt. neprisimenu iš kur. (1)
  • Perliniai auskariukai. Neprisimenu kiek kainavo, bet parsivežiau iš Italijos ar Šveicarijos. (2)

Noriu pasidalinti šia PRADOS reklamine kompanija, kuri man patraukė akį, nes yra išskirtinė. Tokia smagi, funky ir not all about sexyness. Nors šiaip nesu Prados mėgėja :) (ir nežinau ar galėčiau ja būti, nes būtų gaila tiek pinigų leisti drabužiams) bet ši reklama man patiko:

SOMETHING FOR YOUR HOME
etsy. Kai tik pamačiau susižavėjau!! Toks mielas daikčiukas. Nežinau, kiek jis yra patogus, bet kambario puošmena patapti gali labai lengvai.

Gero Jums šeštadienio!!! Pailsėkit, ką įdomaus nuveikit, nepamirškit skirti laiko sau ir sukurkit, kažką gražaus savo outfit'e! :)

2 comments:

Ievauskas said...

ziauriai geeerai drauge atrodai!!!
labai grazu...ir kaip iskart fonas padeda atsiskleisti spalvos ir tavo groziui...saunuolis Algis!! su mano fotiku fotkino?
beje ir tikrai koks mielas poelgis suzadetinio..kaip jau teveliams nepatiks ir tau;]]
o siandien jau foto lauksime tiesiai is Kretingos;]

Eglė said...

Nu aciu Ievukau!! :)) Fotkino siaip su Vlado fotiku, nes ji vis dar turejo is po keliones, o nuotrauku, deja, tiesiai is Kretingos nesulauksit, nes vat pries 20 min grizau Klaipedon. :P Mat mano teveliai i baliu isvaziavo sian, tai kazkaip nebebuvo per labiausiai del ko but. Algis kaip tik buvo kretingoj ir parveze atgalios mane...:)