Sunday, March 27, 2011

11th day out of 40

   Šiandien jau maniau, kad neturėsiu, ką parašyti, nes nieko įdomaus kituose bloguose neradau, o ir pati beveik visą dieną pratinginiavau...Taip jau kartais išeina, kai planai netikėtai sugriūva. Šiaip mano diena turėjo būti praleista su tėveliais, bet jie išvažiavo į balių, vakare turėjau susitikti su drauge, bet ji nukėlė mūsų susitikimą į pirmadienį, draugas parvežė mane atgal į Klaipėdą, bet jau turėjo planų, tai negalėjo su manimi būti, tai galiausiai likau pati su savimi :) Gal ir skamba beviltiškai, bet man visai patiko. Galėjau tiesiog tingėti...Ilsėtis...Bet vėlai vakare vis dėlto sulaukiau draugijos. Sužadėtinis atvažiavo išsivežti mane kavos ir pavaikštinėti po senamiestį...Ačiū Jam už tai, kad turėjau progą išpildyti vakar kilusią aprangos idėją. O jos mūza buvo ši nuotrauka:
Žinau, kad ne visiškai taip atrodau, bet tame ir yra esmė. Ši nuotrauka mane tiesiog įkvėpė užsidėti savo pilką suknelę ir užsisukti šaliką ant kaklo, o ne kopijuoti visą įvaizdį. Tikiuosi ir Jums taip veikia daily inspirations, kuriomis dalinuosi, kad Jūs tiesiog užsimanote ištraukti kažkurį drabužėlį (idealiausiu atveju, kurį retai nešiojate) iš savo spintos, jį užsidėti ir pažaisti su kažkuria idėja :) 

Outfit items:
  • Suknelė. - Centrinis piece- Mango ~100-150Lt. (2 kartą)
  • Liemenė. Stradivarius ~40 Lt.  (3)
  • Juodos pedkelnės (Pierre Cardin - 10 den). Iki parduotuvė ~20Lt. (1)
  • Batai. Kretinga 90 Lt. (6)
  • Šalikas. Tinka ~15 Lt. Jei vis nežinote kaip taip užsidėti šaliką, galite pažiūrėti video tutorial šiame post'e čia (1)
  • Stiklinis papuošalas. Vieno menininko dovana, kai paauglystėje dirbau vasarą su suvenyrais ir pardavinėjau jo kūrinius. (1)
  • Perliniai auskariukai. Parsivežti iš Italijos ar Šveicarijos. (3)


Viskas! Geros Jums paskutinės šios savaitės dienos!

3 comments:

Gerda said...

nerealiai. Man ypatingai patiko pakabutis ant suknelės, labai labai gražus. Ir ružavas šalis su pilka suknele tikrai savo žavesio priduoda

Renata said...

labai gražu :)

Eglė said...

Labai ačiū abiem! ;) manau čia fotografas (mano brangusis) labai prisidėjo prie to, kad taip gražiai čia viskas atrodo :)