Tuesday, March 29, 2011

13th...Inspirations, tendencijos ir nepatartini dalykai

   Uuuuu...13-oji...brrr...gerai, kad ne penktadienis :)))
   Nusikeliant į vaikystę, prisimenu kaip stipriai mėgdavau žiūrėti siaubo filmus su tėveliu. Man patikdavo tas adrenalino jausmas, įtampa, netikėtumas, mistika. Jei gerai prisimenu pirmąjį savo siaubo filmą mačiau 6-erių. Tai buvo rusiškasis ,,Baubas'', kurtas 1970-aisias metais. Buvau vienintėlė moteriškos lyties atstovė tarp 4 žmonių, kurie ištempė iki filmo galo...Likau taip juo sužavėta, kad po to mes visą savaitę su pusbroliu žaidėm pagal to filmo siužetą :))) Žinau, skamba beprotiškai, bet tokia jau aš buvau - tikra drąsuolė. Daug dalykų, kurių bijau dabar, manęs nė kiek negąsdindavo, kai buvau maža.
   Įdomu kartais būna pažvelgti į savo praeitį ir palyginti tą žmogutį su dabartiniu. Puikiai galime pastebėti kaip stipriai kartais galime pasikeisti. Toji "drąsuolė" mergaitė šiandien net galvoti apie siaubo filmus negali, nes vaizduotė iškart ima įsivaizduoti nebūtus dalykus, kurie kelia paniką...Mano gyvenimo ironija: Kuo dydin tuo bailyn :))
  
   Bet užteks apie mano vaikystę. Šiandien pas mus Klaipėdoje oras buvo lietingas ir paniuręs, ir  dažniausiai tai stipriai mane liūdina, bet šiandien aš nudžiugau, nes pagaliau atsirado proga apsiauti savo gėlėtuosius guminius. Nesvarbu, kad lijo tik rytą, o vakaras buvo pakankamai sausas, aš vis tiek visą dieną avėjau guminius :))
    O kadangi mano guminiai yra labai ryškūs, norėjosi turėti ryškų akcentą, kuriuo patapo mano šalikas, kuris buvo ir visai kitokio rašto. Be to, kadangi jie gėlėti, sumaniau užsidėti gėlėtą šviesią suknelę. Ir štai kas išėjo bendrame fone:


Outfit items:
  • Suknelė. Iš Second Hand'o (IN fashion) iki 10Lt (2 kartą)
  • Megztukas. Reserved ~40-50 Lt. (2)
  • Šalikas. -Centrinis piece- Iš Second Hand'o 4 Lt (1)
  • Guminiai. Dovana, žinau tik tiek, kad jie iš Amerikos. (1)
  • Auskariukai. Iki parduotuvė iki 7 Lt. (1)

 DAILY INSPIRATIONS
Geltona

Rožinė spalva ir headband plaukams

Elisa, Milan


Ruda + šalikas + ilgas kaklo papuošalas
 

TENDENCIJOS

Klostuoti sijonai jau tikrai ateina į madą.
 

NE!!!

Nuo šiol kartais, kai tik turėsiu tam nuotaikos :) pasidalinsiu įvaizdžiais, kurie mano manymu atrodo ne taip ir pasakysiu kodėl. Kartais reikia žinoti tam tikrų taisyklių...
Platėjančios kelnės, kurios jai atrodo per didelės, per laisvos ir per trumpos gadina visą vaizdą. Pridedant dar tokią striukę, kuri prie laisvos suknelės ar aptemptų džinsų atrodytų gražiai, dabar atrodo apsmukusiai. O dar batai...Kam reikia tų kniedžių prie pado? Tikslas atrodyti kaubojiškai? Na tada reikėtų daugiau kaubojiškų detalių...Šioje aprangoje tiesiog per daug stilių sumaišyta: batai - kaubojus, kelnės - hipis, striukė - lyg ir klasika, kepurė - casual...Nežinau, kaip Jūs, bet man tiesiog nedera čia viskas. Mergina, tikrai graži, bet šis derinys ją kiek išdraiko.


Tai tiek. Gero Jums antradienio!

3 comments:

Gerda said...

Tu atrodai nerealiai. Man patinka. Patinka tavo inspiration ir šiaip ir mat kokia žiūrėjau jau 6 metų siaubo filmus. Man neišeina iš galvos kelis siaubo filmai, kai vaikystėje žiūrėjau su kuma, kuri miegojo: Siaubas Baubas ir dar vienas, kurį žiūrėjau su tavimi :P

Veronika Novotny said...

aww, love your adorable outfit the rain-boots are adorbs. And I love, love all of these fabulous & inspiring blogging ladies. Great to meet your blog. xx veronika

Eglė said...

Veronika, thank you so much for visiting my blog! thank you for the compliments - that means a lot for me ;) Feel free to stop by more often ;))