Friday, March 18, 2011

2nd day & my inspirations

   Ši diena buvo tiesiog puiki! Spėjau ir padirbėti, ir su drauge smagiai pasibūti, pasipliurpti (kuriai šiaip esu be galo dėkinga už šios dienos nuotraukas;) ), ir pasimokyti, ir pasijuokti, ir naujų patirčių patirti...Patinka man tokios dienos! Pajunti koks skanus yra tas gyvenimas...
   Jau vakar vakare žinojau, kad šiandien labai norėjau užsidėti sijoną, kurį tarp kitko pasidariau iš senienos...Gaila neturiu nuotraukų, kaip jis atrodė, kai jį įsigijau. Kainavo jis tik kelis litus, buvo ilgas ir niekas per daug nekreipė į jį dėmesio, bet man akį patraukė jo medžiaga... Panorau jį atnaujinti. Tai nebuvo sunku. Tiesiog jį nukirpau ir nunešiau į siuvyklą, kad gražiai apsiūtų kraštus. O iš likusios dalies pasidariau šaliką :) 2 in 1, galų gale išėjo :)
Outfit items:
  • Sijonas iš Kretingos Second hand'o ~5-10 Lt, bet atnaujintas
  • Bliuskutė iš Reserved, pirkta per išpardavimą už ~20-40Lt, teprisimenu, kad buvo -60% nuolaida
  • Batai iš Kretingos batų parduotuvės 90 Lt.
  • Diržas - mamytės, man regis ji pati jį pasisiūvo
  • Necklace - mamytės dovana - baltas gintaras. Turiu jau apie 8 metus, bet užsidedu 2 kartą gyvenime. (Pamaniau - jei jau tie masyvūs papuošalai "ant bangos" reikia ir man pamėginti)
  • Auskariukai - draugės dovana. Baltas gintaras.
O dabar šios dienos ĮKVĖPIMAI PAVASARIUI/VASARAI:

Gėlytės, aukštas liemuo, švelnios spalvos - tikra romantika. etsy:
(Norėčiau to mėlyno look for myself, nes jis taip jaukiai atrodo)
Atkreipkite dėmesį į batų stilių. Iš kairės oksfordo batukai (jų nereikia vilkėti tik prie oficialių drabužių), o dešinėje sandalai. Jokių aukštakulnių! O man patinka viskas, kas be kulnų :)
  
 Tęsiant kalbą apie batus, argi šie iš etsy nemieli? Užsivelkam lengvą suknelę arba šortus ir marškinėlius ir bėgam į žaaalią žolę...
Jau aukščiau esančiose nuotraukose, ko gero, pastebėjote, kad gėlės gali būti segamos ne tik į plaukus. Diržo akcentas, gali būti puikių puikiausias! Štai Elaine šį diržiuką pasidarė pati, kuris initially buvo necklace. Tai čia gali būti DIY. Šiaip man šis įvaizdis tiesiog perfect. Kuo puikiausiai įsivaizduoju save taip atrodančią. Valtelės, klostuotas sijonėlis...
Emily Wrapped in lace. Vienas drabužis, bet sukuria prabangos įspūdį. 
PARIS FASHION WEEK. Nastassja. Pavadinčiau - how to look cool in a nice way :) 

NAMAMS, NAMUČIAMS:

Kaip man patinka lentynos, kuriose daug knygų ir kitų mielų smulkmenų. Manau, jos suteikia tiek jaukumo... O dar kai šalia tokių lentynų yra jauki vietelė prisėsti/prigulti...O jei reikia rimtumo, stalelis padirbėti...Tobula!
Darbo vietelė:
 
VYNO MĖGĖJOMS! (Kaip man :)) Ar nesididžiuotumėte turėdamos tokį vyno laikiklį?

Tai tiek, GEROS DIENOS Jums mielosios!

3 comments:

Gerda said...

unreal. Gražiai atrodei ;) man ypatingai patiko masyvūs karoliai. Jie ypatingai prie visko derėjo.
O idėjos namams, man žiauriai patinka. Tikrai nerealių idėjų, inspiration galima gauti iš tavęs.

Anonymous said...

Gražuolyt, esu PAKERĖTA:)Kad tik tavo projektas taip netyčia užsitęstų ilgiau;DD ką nors naujo galėtum sugalvoti, bet kažką daryti, kas priverstų tave pasėdėti ir parašyti į savo blogą;)))) SUUPERINIS projektas;) lauksiu, kaip tau ten viskas pildysis.

pastebėjimas: tavo nuostabaus mamytės daryto diržiuko nelabai matosi, o taip norisi iš arčiau jį pamatyti.

Eglė said...

ACIU mergaites!! Ir ka as be jusu daryciau? ;)) jusu deka man ir smagu viskuo dalintis!
O del dirziuko atsiprasau, jau supratau, kad reiks ismokt paprasyt kad detales nufotografuotu atskirai...Gal dar kada uzsidesiu ta dirzeli :)