Monday, March 21, 2011

6th & Inspiration for Home Decorating

   Po vakar dienos bijau, kad mane klastingasis pavasaris prigavo...Dažnai yra sakoma, kad pavasaris yra pats pavojingiausias, nes kai tik oras nors keliais laipsniais atšyla žmonės nusimeta šiltesnius rūbus, galvodami, kad jau galima, nors iš tiesų šaltas vėjas ir šaltukas dar nepraėjęs. O kartais tiek tereikia, kad tave perpūstų. Labai nekaip jaučiuosi...Tikiuosi liga neprigriebs, nes jau šiemet sirgau ir to kartoti nesinori...
   Šiandien man norėjosi dryželių, o kad tiek dryželiai neatrodytų nuobodžiai, priderinau visiškai kitokio rašto, Burberry tipo, kaspinėlį.  Taip pat, kadangi dryželiai į mūsų madas atėjo iš jūreivių uniformų, norėjosi kažko mėlyno, kas sietųcsi su jūra - navy blue megztukas ir šviesiai mėlynas šalikas puikiai tam tiko!

Outfit items:
  • Dryžuota berankovė bliuskutė Iš kažkokio second hand'o, kainos taip pat neprisimenu, bet iki 10Lt, nes kitaip nebūčiau pirkusi.
  • Mėlynas megztukas. Reserved ~40-50Lt. Be galo, be krašto jį mėgstu, dėl jo spalvos, labai švelnaus audinio ir paprastos, prie daug ko tinkančios formos. Atrodo prie visko galėčiau jį nešioti. Su vilnele, todėl su juo nešalta. 
  • Džinsai. Bershka ~130 Lt. Daugiau apie juos čia.
  • Balti kedukai. Žygio batai, pirkti praeitą pavasarį už ~ 40-80Lt. Galiu Jums iš karto prisipažinti, kad turiu rimtą priklausomybę baltiems pavariniams batams. Būtinai turiu tokius turėti, nes mano manymu jie tinka ir prie sijono, ir prie kelnių, ir prie šortų, ir prie suknelių, jei tik nori atrodyti casual
  • Šalikas. 60 Lt. Daugiau apie jį čia
  • Kaspinėlis-sagė. Iš tiesų jis buvo pritvirtintas prie plaukų lankelio, bet man kažkaip neprilipo, tai jį nuėmiau, pritvirtinau segtuką/špilgą ir vuolia! Lankelis pirktas iki parduotuvėje už 5-7Lt.
  • Balti auskariukai. Mano mėgstamiausi, čia tas pats kaip su baltais batukais, man atrodo, kad jie beveik prie visko tinka. Deja, neprisimenu nei kur pirkau, nei už kiek.

HOME DECORATING
Buvau pakerėta blogerės Kayley namais...Labai man jie patinka: spalvos, smulkios detalės, kaip viskas gražiai suderinta... Taip ir norėtųsi nuolatos svečiuotis tokiuose namuose:


1 comments:

Gerda said...

Man tavo sagiukas labai patiko. Tikrai gerai sumislijai ji nukabinti ir pasidaryti sagę.
O namai, tikrai geras įkvėpimas, manau tavo namai tikrai atrodys kažkas panašaus ;) Tada aš norėsiu pas tave lankytis ir lankytis.