Friday, March 25, 2011

9th. Daily inspirations, tendencijos ir DIY

   Šiandien sumušiau visus savo nemiegojimo rekordus...Naktį miegojau tik 1,5 - 2 val... Žinau, skamba pakvaišusiai, bet nežinau kodėl miegas manęs visai negriebė, o kai jau prigriebė reikėjo keltis ir važiuoti į kitą miesto galą atlikti mokymo praktikos...:( 
    Taigi šiandien man reikėjo atrodyti kiek oficialiau, bet nenorėjau pamiršti savęs...Žinojau, kad tam užsidėsiu sijoną aukštu liemeniu, tada beliko suderinti viršutinius rūbus ir aksesuarus. Esu patenkinta rezultatu, nes visi atspalviai yra iš vienos paletės ir puikiai dera tarpusavyje. (Kiekviena spalva turi savo porą mano aprangoje)

Outfit items:
  • Sijonas su dirželiu. Reserved, pirktas per išpardavimą ~40-60 Lt. Ar Jums pažįstamas tas jausmas, kai užlieja labai didelis džiaugsmas, kad pagaliau radai ilgai ieškotą daiktą? Ir dar prie jo prisideda pasididžiavimas savimi, kad gavai jį su nuolaida? Atrodo tarsi būtum gavęs dvi puikias dovanas vietoje vienos... Taip man nutiko su šiuo sijonėliu! Senai norėjau aptempto klasikinio sijono aukštu liemeniu su kišenėmis ir štai!                                                                                                               Jeigu turite sijoną aukštu liemeniu, bet nežinote, ką prie jo priderinti, tai nebijokite eksperimentuoti! Galiu pasakyti, kad tinka bet kokios laisvesnės, sluoksniuotos, plonytės, or with ruffles bliuskutės, sukištos į vidų ir atsagstyti švarkai, liemenės ar megztukai (sagstydami, mes paslepiame sijono privalumą, kad jis su aukštu liemeniu)
  • Megztukas. Effigy ~40Lt. 
  • Bliuskutė trumpomis rankovėmis. Vintage, rasta mamytės jaunystės spintoje! Man labai patinka klostės ant priekio...Ji yra trumpoka ir kiek laisvesnė, todėl ypač tinka prie visko, kas yra aukštesniu liemeniu.
  • Batai. Kretinga ~120Lt. 
  • Koljė iš balto gintaro. Mamytės dovana. 
  • Auskariukai. Pirkti iki parduotuvėje už max 5 Lt. Prie daug ko dera ir visai neatrodo pigūs, nes pagaminti iš kažkokios medžiagos, kuri laužia šviesą. Be to puikiai dera prie šio gintarinio koljė.
TODAY's INSPIRATIONS

Buvo smagu vakare rasti kitą blogerę dėvinčią beveik tokį patį sijoną. Žinau, kad tai tik sutapimas, ir pasaulyje buvo daug žmonių, kurie galėjo vilkėti tokį sijoną, bet tiesiog smagu pamatyti, kai tai padaro viena iš tavo kasdien skaitomų blogerių.

PLATĖJANČIOS KELNĖS 
Dar kartą sakau ir sakysiu, pasaulyje vis daugiau žmonių užsikrečia hipių tipo kelnių virusu, kas reiškia naujo pokrypio madą, kuri manau kažkada ateis ir į Lietuvą. Jei jums patinka tokios kelnės, viskas tvarkoje, tiesiog paieškokite idėjų kaip jas pagyvinti. Bet man pačiai, platėjančios kelnės iki šiol susižavėjimo nekėlė, tačiau vis atsiranda kokių žmonių, kurie visai įkvepia mane keisti požiūrį. Sakoma, kad atsiradus kardinaliems mados tendencijų pasikeitimams, mūsų akys ir smegenys tiesiog užtrunka tam tikrą laiką kol persiprogramuojam, adaptuojasi ir vėliau mums tai jau atrodo "normalu"

DIY

Idėja YPATINGAM aksesuarui iš etsy (Šiaip jei norit jį pirkti iš etsy, jis kainuoja $75 (~183Lt), tai gal geriau pasidaryti?)
Arba toks kainuoja 45 dolerius (~109Lt) etsy

Tai tiek, einu miegelio - PAGALIAU! Gero Jums penktadienio! 

5 comments:

Kileen said...

oh thank you so much for featuring me! i love your necklace too. it pairs perfectly with the rest of your outfit!

cute & little
check out my TIKKR watch giveaway!

Gerda said...

tu atrodai tAip gerai. net nesimato, kad nemiegojusi. O platėjančios kelnės tikrai gražios. Man labai patinka tos raudonos. Tik dabar aš pati susipažinau su aptemptomis ir sijonais, tai kažkaip mane prie jų labai traukia :D

Eglė said...

Kileen, thank you so much for visiting my blog and commenting! That means a lot for me!
Gerdut - aciu!! cia manau tiesio fotografe labai gerai pasidarbavo :) arba nemiegojimas man tik dar daugiau prideda :DDD

Laurencija said...

Labai gražiai suderinta čia viskas ;) Geras, tikrai puikus blogas!

Užsuksim čia dažniau ;)

Eglė said...

Labai ačiū Laurencija! Džiaugiuosi, kad patiko ir sudominau, visada esi laukiama užsukt ;))