Wednesday, March 16, 2011

Atsukime laiką dviem savaitėmis atgal...

   Praėjo NET dvi savaitės nuo mano paskutinio post'o...Oho! Net 14 dienų! Argi ne greitai tas laikas lekia? :) Per tą laiką buvo nemažai akimirkų, kai norėdavau tiesiog prisėsti ir kažką parašyti, bet vis nerasdavau pakankamai laiko...
  BET kadangi žinojau, kad galiausiai kažkada prisėsiu, nuo užpraeito antradienio kasdien išsisaugojau įdomių dalykėlių ant savo kompiuterio su noru jais pasidalinti..

Na TAI pradedam sukti laiką atgal!
 TREČIADIENIS (Kovo 2 d.)

Labiausiai mane įkvepiančių blogerių Kayley šį kartą mane sužavėjo savo classy look. Labai žaviai atrodo ankle length kelnės paaukštintu liemeniu (tarp kitko jei atkreipėte dėmesį jos buvo visai populiarios pas mus praeitais metais) su į jas sukišta klasikinio tipo vintage bliuskute su kaspinu...
Kas man labiausiai patiko ir įkvėpė, tai kad to kaspino nebūtina rišti į kaspiną! Jis kuo puikiausiai atrodo lengvai surištas vieną kartą su jame prie krūtinės įsegta sage. Tokia paprasta idėja, bet kažkaip man iki šiol ji į galvą nebuvo šovusi:
O Kendi Lea mane labai pralinksmino. Ji teigė, kad "this outfit started out completely different, maybe even as a mistake. But after a few trials, one admitted error, I think I got it right. Even if I didn't, at least I'm not naked. Argi šis paskutinis sakinys negalėtų tapti stiliaus paieškų moto? Arba tų niūrių dienų, kai neturiu ko apsirengti, savęs pralinksminimu! :) Be to šį kartą ji tikrai puikiai viską susiderino, kip sakant nailed it!
IDĖJA ŠUKUOSENAI iš Erdem kolekcijos pristatymo modelių per London Fashion Week:
PAVASARIO ĮVAIZDIS iš Paris Fashion week. (Absolutely love everything about it!):

Tiesiog gražu! Final Exit at Salvatore Ferragamo, Milan:


KETVIRTADIENIS (Kovo 3 d.)

Noriu Tokio megztuko (nors net nežinau ar galima jį vadinti megztuku)!!! Be to man labai patinka tos pilkšvai melsvos dalys...
Vis dažniau pastebiu, kaip platėjančios kelnės kitose pasaulio dalyse jau vėl ima grįžti ant bangos:
TOS dienos SKANĖSTAS - Meyer Lemon Crumb Bars:

PENKTADIENIS (Kovo 4 d.)

Mano favoritė Kayley :) Kaip pažiūrėjus į jos derinuką galima būti nusiteikus prieš ilgus megztinius arba dryžius?  
Miela detalė, kuria visada galima pasidaryti pačiai:
PARYŽIETIŠKAS įvaizdis ir vėl DRYŽELIAI. Be to labai teisingas raudono šalio pasirinkimas, nes ši spalva visada dera su marinistiniu stiliumi. Kendi Lea:
O jei Jums įdomu, kodėl ant jos nuotraukos yra skaičius 28, tai todėl, kad ji priėmė 30 FOR 30 REMIX CHALLENGE, kurio rules yra tokios:
Ir dabar OFICIALIAI paskelbiu, kad aš griebsiuos 40 dienų challenge su 40 items iš savo spintos savo PASNINKUI!! Kadangi liko lygiai 40 dienų iki Velykų, tai padarysiu sau spiritual practice su 40 dienų be jokių shoppingų ir papildomų išlaidų rūbams (bent jau ne sau, nes jau yra reikalų dėl kurių vis tiek turėsiu eiti į parduotuvę)

Dabar kitas dalykėlis, kurį reiks įsigyti po Balandžio 24 :)) yra CLASSIC TRENCH COAT. Gwyneth Peltrow rekomenduoja tai padaryti, nes jis prie visko dera:
Žavi vintage 50s style dress etsy. Aišku be proto brangu - $220, bet žiūrėkime į ją, kaip mūzą, ko ieškoti mūsų Pigiuose rūbuose:
O štai NEREALI (mano nuomone) etsy idėja kabyklai, kurią visai nesunku pasidaryti pačiam. Tereikia senų medžio gabalų ir dažų (bei žinoma kūrybingų rankų):

ŠEŠTADIENIS (Kovo 5 d.)

INSPIRATION: Mėlynoji Taylor Tomasi Hill:
PASTEBĖJIMAS - Marškinukus nebūtina visada susikišti. Kendi:
MIELA - suknelės galai kyšantis iš po ilgo šilto megztinio. Elaine:
NAMAI - aukštos lubos + balta...arbatos/kavos gėrimas stilingoje virtuvėje...hmmm...
ILGAS SIJONAS...Niekaip nepriprantu prie šios minties, bet vis pažiūrėti gražu. Elaine:
Kayley: 

SEKMADIENIS (Kovo 6 d.)

Ach tie mėlyni sijonai....:) Šiaip tą dieną Elaine sakė, kad jai labai sunku nešioti šį sijoną, nes ji nežino kokias spalvas priderinti. Bet tiesiog pažaidusi kitais mėlynos atspalviais manau ji atrado puikų derinuką:

PIRMADIENIS (Kovo 7 d.)

INSPIRATION - model Elena Permino
MAISTAS - Esu didelė nesveiko maisto šalininkė, bet mėgstu kartais ir pasvarstyti, ką valgau. Na pavyzdžiui, kaip manote ar įmanoma pasigaminti sveikų burgerių? 
Ogi tikrai taip!  


















Greek Burger With Arugula, Tomatoes and Feta


ANTRADIENIS - nieko įdomaus, tai
TREČIADIENIS (Kovo 9 d.)

NAMAI - Prisipažinsiu - esu labai priklausome nuo miego ir man jis yra vienas maloniausių dalykų gyvenime. Todėl miegamasis, mano nuomone, turi būti kviečiantis tave prigulti ar tiesiog paskaityti knygą prie šalia lovos esančios lemputės...O ar teko kada matyti tokį išradingą lovos staliuką?

KETVIRTADIENIS (Kovo 10 d.)

SUKNELĖS iš Nooworks Spring look book,  
 tiesiog kalbančios mums - VASARA - iškylos, pasivaikščiojimai, saulė, lengvumas:


PENKTADIENIS  (Kovo 11 d.)

Kartais visai būna įdomu įlisti į kitų spintas, tai tą dieną lindau į WhoWhatWears svetainės editorial director and co-founder Helen Keller spintą:

ŠEŠTADIENIS (Kovo 12 d.)

Kayley PATARIMAS - Nebijokite maišyti skirtingų patterns, kaip pavyzdžiui dryželių su gėlėmis. Jie visada derės tarpusavyje tol kol derės jų atspalviai...
BET, Elaine primena, kad nereikia bijoti ir pamaišyti atspalvių. Štai ji pasirinko batelius visiškai kitokios spalvos nei suknelė ir bateliai tapo puikiu akcentu. Tik paslaptis yra ta, kad ji tuomet jau nebemaišo skirtingų patterns.
NAMAI INSPIRATION:

SEKMADIENIS (Kovo 13 d.)

RŪBAI STAMBESNĖMS. Pastebėjau, kad pas mane dominuoja plonų moteriškaičių nuotraukos ir kažkaip vieną deiną toptelėjo, kad tai yra apkūnesnių moterų discrimination...Todėl netyčia užtikau šaunią blogerę - Stiletto Siren, kuri dalinasi įvairiomis grožybėmis stambesnėms merginoms/moterims. Čia tai, kas man asmeniškai atrodo labai miela ar gražu:
Ir kas sako, kad stambesnės negali atrodyti nerealiai su maudymuku? (Aišku čia daug prikrauta ant jos visko, bet šiaip pats tas maudymukas man kažkoks wow!)

PIRMADIENIS(vakar) nieko įdomaus, tai grįžtame į dabartį:
ANTRADIENIS - šiandien!!!

Trumpos rankovės, šviesūs persikiniai ir rausvi atspalviai - pavasaris! Kayley
Atkreipkite dėmesį į plaukus, bei rankovytes:
NAMAI - štai kaip gali atrodyti atrestauruotas farmhouse. Unbelievable!

Tai pagaliau BAIGIAU!! Net nežinau kiek iš jūsų buvote ištvermingos ir priėjote šią eilutę, bet ačiū, kad skaitėt ir geros Jums dienos!
Pasistengsiu rašyti mažesnėmis porcijomis :)

3 comments:

Gerda said...

wow, Eglute.. Labai labai..
Man irgi patiko ideja su 30 dienu ir 30d drabuziu, pagalvojau, kad pati norėčiau. Bet jei tu pradėjai, pasifotografuok, po to bloge įdėk, pažiūrėsim, kas iš to ekspermento gavosi ;)

Anonymous said...

Brangioji, esi nereali:) man labai patinka, ką tu rašai, kaip visa tai pateiki. Po šito savo neoficialaus ''žurnalo'' aš jaučiuosi nepaprastai įkvėpta;)) tikrai tikrai:) Man nepaprastai patiko deriniai su dryžiais(kadangi pati tokių turiu, tai kažkaip ir patraukė akį;P)Tiesa, neparastas tas farmhouse atrestauruotas atrodo.. Tai mano svajonė sudėta į vieną paviekslą;) kas ten žino, gal kada pavyks ką nors panašaus įsirengti;DDD esi suuuper, Draugute, taip ir toliau:)))

Eglė said...

KOKIE NEREALUS KOMENTARAI!!! ;))) Ir kokie man jei svarbus!!! Aciu Jums abiems - Gerda uz ikvepima kitam post'ui, o Sarunyte uz tavo neissenkancius komplimentus ir saunius pastebejimus...Tokie komentarai makes my day kaip sakoma! Labai dziaugiuosi, kad jus ikvepia tai, kas mane ikvepia :)