Tuesday, March 1, 2011

Grožybių pliūpsnis namams ir tau!

Kadangi jau tris dienas nieko nerašiau, prisikaupė be galo daug dalykėlių, kuriais norėčiau su Jumis pasidalinti. Net galva paskaudo svarstant kokią čia bendrą temą jiems visiems sugalvojus. Galiausiai nusprendžiau tiesiog užversti Jus tuo dideliu grožybių pliūpsniu ir tikėtis, kad Jums akys nepaskaus nuo tokio margumyno, o tik liksite įkvėptos kažką pritaikyti :)


Pirmiausia kažkas mūsų namų erdvėms:

Šitas pagalvių margumynas mane tiesiog vilioja į jį įkristi. Įsivaizduokite, kad turite tokį minkštą kamputį prie lango savo namuose, tai kasdienis rytinis malonumas būtų pasiimti kavos puodelį ir stebėti bundančią gamtą ir žmones...hmm...
 Maža erdvė, bet tokia jauki...Matosi, kad čia žmonės kuria savo gyvenimą. Balta spalva labai daug duoda, nes prie jos bet kurios spalvos smulkmenos išryškėja, o maža erdvė šiek tiek prasiplečia:
 Mėlyna siena virš lovos, kai kitos visai kitos spalvos man labai patiktų! 

Toliau mane labai sužavėjo šios porelės nuotraukos. Ypač jos suknelė!! Bei kampas, kuriuo nuotraukos buvo paimtos. Pamaniau, kad pati su savo mylimuoju norėčiau kažką panašau pasidaryti iki ar po vestuvių :

O dabar rūbų grožybės! 

 Olivios Palermo stilius man visada užkliūva už akies. Šį kartą man patinka rūbų atspalvių derėjimas tarpusavyje, bei lengvabūdiškai oficialius sijonėlis. Pati turiu panašaus kirpimo, kurį tarp kitko pasidariau iš seno ilgo sijono, jį nukirpdama. Tik jis neturi kišenių ir dabar svarstau, kad gal reiktų jas pasidaryti.
Eva Longoria mane žavi savo visada classy, bet tuo pačiu ir be galo sexy įvaizdžiu. Nežinau ar išdrįsčiau užsidėti tokią gilią iškirptę (manau su tokiomis lengva nukrypti nuo sexy iki slutty, ypač jei didelė krūtinė), bet kadangi Evos Longorios viršutiniai apvalumai nėra dideli, jai tokia iškirptė su atitinkamu korsetiniu liemenuku puikiai tinka taip pabrėžti tai, ką ji turi! :D Labiausiai man čia patinka jos šukuosena, iškirptės forma, bei dirželis - labai jau viskas gražiai dera.
 Tada ruffles!!! Man labai patinka ruffles, nes aš juos vadinu medžiagų žaismu. Beje, kaip Jūs išverstumėte ruffles į lietuvių kalbą?
Teko skaityti, kad šį pavasarį bus madingos linijos su floral motives. Tai čia toks visai akį patraukiantis pavyzdukas: 
 Mėlynas sijonas, kuris tikrai dabar atsiduria mano svajonių sąraše šiam pavasariu/vasarai:
O čia šios merginos plaukai taip paprastai, bet taip jaukiai susegti:
Dievinu tokias lengvutes, bet, mano nuomone, be galo žavingas ir stilingas sukneles. Jos kiekvienai merginai sukuria kažkokio lengvabūdiško žavesio. Štai viena iš mano mėgstamų blogerių Kayley, tokią suknelę vilkėjo šį savaitgalį. Viskas, man čia patinka, išskyrus batus...Tarp kitko, šis mados trend, kai bato priekis yra prakirstas ir tu po apačia užsivelki storas kojines, man atrodo nesąmonė, nes pirmiausia, vis tiek žiemą tu taip nesušildysi savo kojų, o antra tai nė kiek nėra gražu, nes man storos kojinės ir lengvi bateliai atrodo nesuderinama. Bet kaip sakau visada, tai tik mano point of view! Be to kaip sena patarlė sako: "nespjauk į vandenį, kad netektų jo išgerti". Ką čia gali žinoti, gal kada pati pradėsiu taip batus nešioti...
Jau ne pirmą kartą pastebiu, kad aš turiu kažkokį fall for white pants :) Nežinau, man baltos kelnės gražu, nes prailgina kojas, nes atkreipia dėmesį ir sukuria švaros pojūtį. O dar kai prie jų priderinamas švarkelis, šalikas, puiki rankinė ir aukštakulniai (kurių dar deja pati nelabai nešioju, bet tikiuosi tai ateityje pasikeis) - Mmm!
Ir vėl mėlynas paltukas!! O dar pažvelkite, koks žavingas jo pamušalas! Manau labai lengva tokį rūbelį pamilti. Dar labai gražiai Kyley liemenį pabrėžia ryškus diržiukas. Be to pamokėlė - dirželio spalvos nebūtina kažkur pakartoti savo rūbų ansamblyje, jis gali tapti akcentu:
O dabar tiems, kurie nenešioja akinių, bet norėtų nešioti, galiu lengvai pasakyti, kad šiandien viskas leidžiama :) Blogerė Sydney teigia, kad pati visada buvo nusiteikusi prieš fake glasses nešiojimą, bet nesenai ji pakeitė nuomonę, nes jie tikrai gali suteikti žavesio:
Ypač, kai taip classy atrodai! Man patinka kaip ji lyg ir nepastebimai suderino diržiuko atspalvį su savo mielais marškinukais!

Tai tiek! Geros dienos mano mielosios skaitytojos!




4 comments:

Gerda said...

Norėčiau gauti fake akinius, jie tikrai mielai atrodo, o visas šis blogas tikrai įvairus ir akį traukiantis :)

Eglė said...

Ačiū!!

aurelija said...

O aš noriu tokios lengvutės suknutės ir to to to mėlyno sijono:) Ačiū, Eglute:)

Eglė said...

Visada prašom Auryte!! ;))* Smagu, kad paskaitinėji...